Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

ЗНАТИ ВСІМ! Урок історії України


ФАКТИ: Київ - мати слав'янських земель!

Слова "русь", "руський" належать Київській Русі (а це Україна!). До Московії (нинішня назва країни Російська федерація) ці слова не мають прямого відношення.

Всі ми чули історію, а точніше істерію, про Україну імені Леніна зі слів безумця та псевдоісторика путіна))

А тепер пояснимо справжню історію України та причину, чому путіну вигідно її перекручувати і навіть красти. Як стверджують психологи, бідна особистість краде то, що в неї нема.

ФАКТ 1. Справа в тому, що з росіянами ми не просто сусіди, як з угорцями та румунами, як з молдаванами та турками, а ми брати по крові з русами, що на північі. І, при цьому українці – це їхня історична МАТИ! Ми їхні предки, а вони наші пра-пра-пра-правнуки з історичної хронології. Родичі, але дуже далекі.

ФАКТ 2. Виявляється, і родичі можуть бути зрадниками, які забувають, хто їх батьки.

ФАКТ 3. У росіян немає своєї величної історії без Київської Русі. Тільки Московія і лише захоплення чужих територій – ось історія державності РФ, яка починається лише з 15 століття. Тому вони крадуть чужу історію, намагаючись насильно поєднувати слов'янські народи (на що не мають жодного права). Хто й міг би об'єднати (полюбовно), то це лише Україна, бо має на це історичне підгрунтя.

Є П'ЯТЬ БАЗОВИХ ЧАСТИН ІСТОРІЇ УКРАЇНИ, які потрібно знати всім!

ЧАСТИНА 1. Україна – це батьківщина всіх слов'янських народів!

Московії лише 800 років максимум, а іх окремій державності лише 500 років, а Києву понад 1500 років! Вдвічі або втричі старший! Коли зароджувалися слов'яни, Москви й близько не було. Це факт безперечний!

Усі слов'янські народи – українці, білоруси, росіяни пішли зі східно-слов'янських земель із центром у Києві! А Москва, Московія (нинішня назва РФ) утворилися з 1263 року як спочатку північна провінція – удільне (тобто окреме) князівство Київської Русі, яке одразу домовилися із Золотою Ордою, отримало «ярлик» для збору данини зі своїх же братів слов'ян та передачі її монголам . Більше того, при наступі монголів не всі брати слов'яни показали єдність сім'ї, деякі (не показуватимемо пальцями хто) одразу здалися монголам, зрадивши своїх і зруйнувавши єдність слов'янської сім'ї. Це розшарування князів Київської Русі виникло через те, що хтось зраджував і хтось забував, де історичне коріння слов'янства.

Тобто північна область Київської Русі, при наступі монгол, відокремилася від братів слов'ян і одразу зрадила їх, щоб "служити окупантам монголам". За підтримки монголів, московія зміцніла і стала позиціонувати себе як окрема держава з 15 сторіччя після визволення з-під іга.
Так виникла окрема "гілка Росії" у дереві слов'ян, але коріння цього дерева знаходиться в Україні!

Історію треба знати і не перекручувати.

ВАЖЛИВО! Нинішні росіяни – це молодший брат у сім'ї слов'ян – «малорос» за віком з моменту утворення етносу. Тому Малоросія – це Московія, а Великоросія – це Київська Русь, тобто нинішня Україна !

Важливо й те, що Україна вже існувала як етнос на цій території і до приходу вікінгів Рюриковичів та формування державності у нинішньому розумінні цього слова, адже всі артефакти вказують: «Прийшов Олег та завоював Землі слов'ян та Києва». І слово "русь" запровадили Рюриковичі. Тобто саме "слов'янство" було раніше, ніж «русини», бо остання назва сталася лише після приходу вікінгів. Отже, слов'янство як таке створено далеко не Московією та не Леніним, як стверджують нам у телеекранах північного сусіда.

І цей факт складно пережити деяким політикам, включаючи путіна. Тому вони переписують підручники історії та говорять відверту брехню, намагаючись вкрасти не лише нашу землю, а й нашу історію.

До приходу вікінгів ми були слов'янськими аграрними осілими племенами, до нашестя монголів вже сформована держава Київська Русь була найбільшою за масштабами європейською державою з високою планкою інтелекту!

Княгиня Ольга привнесла на Русь монотеїчну релігію християнство (яка вже була запроваджена повсюдно її онуком), запровадила закони державного устрою.

Ярослав Мудрий створив цілий град розуму з Софії Київської та віддав своїх 4 дочок за королів Франції, Угорщини, Норвегії, Румунії, об'єднавшись кровно з усією Європою.

Коли Ганна Ярославівна (дочка Ярослава) прибула до Франції, як королева Франції, вона була єдиною в країні жінкою (!!!!), яка вміла читати і знала, що таке гігієна та лазні! У тодішній Франції рівень розвитку суспільства був значно нижчим, ніж у Київській Русі. Це говорить про рівень цивілізованості предків слов'ян.

Перша церква у всіх нинішніх слов'янських державах побудована у Києві (Десятинна церква, 9 століття).

Перший університет – у Києві.

Перша Конституція – створена Пилипом Орликом!

Розквіт науки та писемності – теж тут!

Тоді й територія Ростова та Кубань були українськими, а Московії взагалі ще не було.

У період найвищого розквіту Київська Русь займала територію від верхів'їв Вісли на заході до Волго-Окського міжріччя наосток, від Білого моря на півночі до причорноморських російських ексклавів на півдні.  це була найбільша держава Європи за всі віки!

Українська народність починається з царства Київської Русі, вперше згадується європейськими літописцями 839 р.

Наша столиця – Київ – дата заснування – 482 рік!

У середині XII століття у Києві проживало близько 50 тисяч осіб (за тими мірками це було найбільше місто Європи!), налічувалося близько 400 церков та 8 ринків. Площа міста становила до 400 га!

Освіта в Київській Русі мала державне значення. Грамотність поширювалася серед різних верств населення, жінки мали вільний доступ до освіти.

Дух Просвітництва пронизав всю країну і вийшов далеко за межі релігійних цілей, набуваючи світського характеру. Діти з семи років навчилися читати та писати! Цивілізованість стала ДНК українців!

Аж до монгольської навали (1237—1240) Київ формально продовжував вважатися головним «столом» Русі, а Київське князівство залишалося в колективному володінні російських князів. Другим містом за значенням був Чернігів.

І вся ця велич - НЕ є спадщиною РФ. Тоді наш молодший брат ще навіть не народився.

Більше того, через таких північних «родичів-зрадників", Україна (тоді ще Київська Русь) часто зазнавала нападів і захоплень з 13 по 18 століття: після нападу монголів слов'янські князі виживали як могли окремо, організовуючи Галицько-Волинське князівство окремо та тд.
Але Московія в цей момент тільки-но почала розвиватися, коли історична слава слов'ян Київської Русі вже прогриміла на весь світ!

Основи Російської держави були закладені в результаті приєднання Іваном III Новгородської республіки до Удільного князівства Московського в 1478 році, а також остаточної ліквідації монгольського ярма в 1480 році. А раніше московські князі ходили за ярликами до ханів і служили Золотій Орді.

Успадкувавши від попередників претензійний титул «государь всієї Русі», Іван III значно збільшив його фактичне наповнення, проводячи успішну політику щодо «збирання російських земель», яких у нього було вкрай мало. Внаслідок його 43-річного правління у Східній Європі на місці розрізнених феодальних князівств з'явилася нова держава, яка сприймала себе як відродження Київської Русі (Давньоруської держави), але такою за фактом не була.

Наслідні землі Київської Русі були на той момент під владою Великого князівства Литовського, а згодом і Польського. Бо монгольське ярмо значно виснажило ці землі.

Як єдина на той момент незалежна православна держава, Російська держава позиціонувала себе також як спадкоємець загиблої Візантійської імперії.

Московія була перейменована на «Російську імперію» лише у 1721-му році, тобто 300 років тому.
Тому сьогодні історію переписують для себе, але почалася ця тенденція ще з Петра 1.

Ідею створення нової історії Російської імперії «блискуче» втілила у життя імператриця Катерина II. Що її до цього спонукало?

Ось що читаємо у праці академіка Григорія Півторака:

«Катерина ІІ намагалася пізнати історію своєї держави на основі наданих їй писемних джерел – літописів та інших документів московської старовини. Правдива історія Московії її шокувала, бо була куцою і дуже бідною. Особливо царицю вразило те, що могутня держава Русь, слава якої протягом трьох століть гриміла на весь світ і з князями якої поважали за честь породитись королі Франції, Угорщини, Швеції… як з'ясувалося, до Московії не мала жодного стосунку».

1574 – Іван Федоров видав у Львові першу в Україні книгу – "Апостол".

Академія Національного університету Острох - один із найстаріших навчальних закладів Європи та найстаріший в Україні. Заснований у 1576 році.

"Енеїда" робота Котляревського - перша масштабна пам'ятка української літератури, написана розмовною українською мовою. Вперше опубліковано у 1842 році.

1848 – у Львові офіційно зафіксовано перше використання сучасного синього та жовтого прапора України, але з XVI століття запорізькі козаки почали використовувати ці кольори у своїх енсинах.

Державний гімн України – третій головний символ країни. Гімн України називається "Ще не померла Україна і Слава, і Воля" ("Не загинула ще слава України, ні її свобода"). Слова гімну написані 1862 року Павлом Чубинським — українським етнографом, фольклористом та поетом. Вірш вперше опубліковано у львівському журналі «Мета» у 1863 році.

До Київської Русі належала і Кубань і Ставрополь (нинішні частини РФ), хоча Україна ніколи не забирала війною ці території собі назад.

Після укладання миру в російсько-турецькій війні українському козачому війську (колишні запорізькі козаки) були надані ці землі знову — вздовж узбережжя Чорного моря між річками Дністер та Буг, а саме військо було перейменовано на «Чорноморське козацьке військо». Однак чорноморцям виділеної землі було недостатньо і в 1792 році Антон Головатий на чолі козацької делегації вирушив до столиці з метою вручення Катерині II прохання про надання земель Чорноморському козачому війську в районі Тамані та «околиць», натомість відібраних січових земель (Ліквідація Запорізької Січі (1775 рік).

Катерина II завітала Чорноморським козакам (а це саме українці!!) землі на Тамані та Кубані «у вічне та спадкове володіння»!!!

Офіційно дарчі грамоти та хліб-сіль на пожаловану землю були вручені делегації на спеціальному прийомі у імператриці наприкінці червня 1792 року.
Переселення з території України на Кубань знову починається 1792 року, а 1796 року на Кубані вже налічувалося 32 тисячі українських козаків Чорноморського війська. І це, по суті, законні українські землі!

У 1809 – 1811 роках переселилося 41 534 козаки Полтавської та Чернігівської губернії, у 1820 – 1825 рр. переїхало ще 48 392 особи, а у 1848 – 1849 до регіону прибуло 14 218 вихідців з України. Останнє масштабне переселення українців на Кубань – 1142 сім'ї азовських козаків.
За підсумками цих переселень до середини ХІХ століття на Кубані налічувалося вже понад 500 тисяч українців.

Московія, коли захопила землі Київської Русі, з 17 століття (1627) і до Незалежності України забороняла використовувати українську мову, щоб придушити історичну гордість українців та нав'язати їм новий імперський сценарій Московії. Російські царі забороняли писати українською мовою, закривали школи та знищували книги.

Після Першої світової війни українці спробували створити свою державу на руїнах імперій. Спроба була типовою на той час і місця, але труднощі були надзвичайними. Українці опинилися під незавидним перехресним вогнем російських білих, Червоної Армії та Війська Польського. Більшість «громадянської війни в Росії» велася в Україні; до його виснажливого кінця більшовики потребували якоїсь відповіді на українське запитання. Ось чому СРСР набув форми 1922 року - номінальної федерації національних республік.

«Тризуб» («тризуб») – Перша згадка тризубця як офіційного національного символу України датується 1918 роком – часом Української Народної Республіки.

Коли Борис Єльцин вивів Росію зі складу СРСР у 1991 році, він підписав угоду з українськими та білоруськими радянськими лідерами, які представляють офіційні особи-засновники СРСР.

Україна була найбільш смертоносним місцем у світі під час правління Гітлера та Сталіна, між 1933 та 1945 роками. Від Голодомору до геноциду.

Пам'ятаємо Голодомор, акт геноциду проти українського народу (загинули 4-10,5 млн осіб), організований Сталіним та іншими членами керівництва Москви у 1932-33 рр.!
І тут кожен камінь пам'ятає про цей злочин!!

Україну виснажували, як могли всі диктатори. Вона вважалася житницею і Москви, і Берліна. Колективізація сільського господарства призвела до політичного голоду, який забрав життя близько чотирьох мільйонів людей у ​​Радянській Україні у 1932-1933 роках. Таке бажання перенаправити постачання українського продовольства надихнуло Гітлера на планування війни. В Україні відбувся перший великий масовий розстріл євреїв німцями у Кам'янці-Подільському. Найбільшою нагодою Голокосту кулями в Бабиному Яру було вбивство київських євреїв.

Сталін та Гітлер розпочали Другу світову війну як фактичні союзники проти Польщі.
Не забувайте! Це така ж зрада, як із нападі монголів. Поляки теж наші брати по крові, але Сталінграді з Гітлером хотіли стерти їх з землі.

У 1939 році Сталін м Гітлер домовилися, що Польща буде розділена, а її східна половина буде під контролем СРСР. Крим було передано Україні через 15 років. Таким чином, Радянський Союз сформував кордони України, так само, як він сформував кордони Росії та всіх республік, що входять до її складу. Такою РФ не була 350 років тому.

Історії України та Росії, звичайно, пов'язані через Радянський Союз та Російську імперію, через православну релігію та багато іншого. Сучасні українська та російська нації все ще перебувають у стадії становлення, і слід очікувати конфліктів між ними зараз та в майбутньому. Але Росія у своїй ранній експансії та сучасній географії була країною, тісно пов'язаною з Азією; це не стосується України. Історія Києва та околиць створює європейські тенденції, менш виражені в Росії. Польща, Литва та євреї – незамінні референти для будь-якого опису українського минулого. Україну не можна зрозуміти без європейських факторів експансії Литви та Польщі, ренесансу, Реформації, національного відродження, спроб національної державності. Віхи світових воєн глибоко вкоренилися в обох країнах, але особливо в Україні.

Історія Києва, так би мовити, багата украй. Він легко підпадає під нормальну європейську періодизацію. Додаткова складність та інтенсивність цих типових переживань можуть допомогти нам чіткіше побачити всю європейську історію. Деякі з цих посилань відрізняються чи відсутні у Росії. Це може утруднити для росіян (навіть сумлінних) інтерпретацію української історії чи історії, яка «загальна»: «одна й та сама» подія, наприклад, більшовицька революція чи сталінізм, може виглядати азному з різних точок зору.

Міф про вічне братерство, недобросовісно запропонований тепер російським президентом, слід розуміти у категоріях політики, а не історії. Але трохи історії може допомогти нам побачити несумлінність та зрозуміти політику.

Яке вічне братерство? Ми маємо різні покоління в родовому дереві. Київ – мати всіх слов'ян. А Московія – далекі правнуки.

Усі ви слухали виступи цієї самотньої і жалюгідної людини Путіна. Фрейд пожалкував би. Але та патетика говорить не так про відсутність здорового політичного правління в країні сусіда, як про плани і про «компенсацію» як психологічний термін.

Коли в самотнього правителя (без нормальної сім'ї, без люблячої відкритої дружини, онуків) не вистачало козирних карт у мові, він просто перекручував, відбираючи козирі в інших.

Так, наприклад, йому не вистачало історичних аргументів імперської давнини, він вирішив сказати, що Україну створив Ленін, над цим будуть сміятися ще багато поколінь. Але по Фрейду він компенсує те, чого в нього самого немає - довгої і славної історії його країни РФ.

Тому я завжди говорила, що не можна святкувати Україні 30 років незалежності від останньої залежності. Потрібно святкувати щонайменше 1500 років від дня заснування України! І тоді це історична правда, і всім буде зрозуміло, яке місце посідає Україна в Європі, і хто вона для РФ. І це справжня правда, яку треба пам'ятати.

Литві 1000 років, Польщі 1100 років, Україні -1500 років, а Московії - родоначальниці Російської імперії - лише 800 років. Вага різна.

ЧАСТИНА № 2. Мова та назва.

Старослов'янська мова більше схожа на українсько-польську, і при цьому російська мова - частина старослов'янського, що вийшов із єдиного кореня. Тому не треба маніпулювати мовою. Те, що мільйони людей в Україні говорять російською, це означає, що ми говоримо своєю мовою – яка як і українська родом із старослов'янської.

Це не російська мова, а руська.

А все, що руське – це означає родом із Києва, а не Московії.

Бо вперше це слово «Русь» було проголошене саме тут першими вікінгами, і це слово ніяк не стосується Мурманська, Уралу, Сибіру, ​​Чукотки, Алтаю… Розумієте?

Слово «Русь» та «руська» відноситься до української історії. І тільки! А нинішня РФ може називати свою мову та націю «російською», а не «руською».

Несправедливо навіть називати руськими, наприклад, чувашів чи дагестанців. Які ж вони руські? Вони мають свою націю. Вони, як максимум, можуть називатися "росіяни" за належністю до країни.

А Росія як нова держава, якій у такій формі лише 300 років може придумати собі свою російську мову з частинами з удмуртської, чуваської, мордвинськї, чеченської мови та мов інших «істинно руських народів»

Але, все ж таки, я не думаю, що справжні чеченці, інгуші, лезгіни, корейці, мордвини, дагестанці та інші нинішні «росіяни» захочуть поміняти свої національні мови на нову загальноросійську, бо культурно та історично їх нічого не пов'язує, окрім як історія столітніх воїн та протистоянь.

Недарма ж великий Джохар Дудаєв намагався повернути історичну справедливість. Це також російська «міна уповільненої дії». Там ще згадають, чому їхні предки воювали 100 років із Росією і перестануть служити диктаторам, які вбивали їхніх предків.

Тому слова «руська», «Русь» належать суто Київській Русі, ані як не Московії. Тому мовним питанням не розділиш Україну, а навпаки, скріпиш ще більше.

А самотній і похмурий правитель хоче захопити Україну, бо без неї він порожній, без неї історія країни мізерна і обмежується лише останніми 800 роками, у кращому разі. А сама державність РФ стартує лише з 15 століття, тобто лише 500 років тому. Може для США це старовинний вік, але для історії Європи – це "дитя".

Так, ще 500 років тому у РФ не було ні Сибіру, ​​ні Уралу, ні тим паче Камчатки, Амура тощо. бо це результат загарбницьких військових експедицій 18-19 століття, тобто трохи більше 300 років тому.

Ну, і Аляска, звісно. В 1867 продана США Російською імперією за 7,2 млн. доларів (1,5 млн км 2)! Там жили місцеві цивілізації, але росіяни «відкрили» її у 1737, узаконили у 1799, а продали 168 років по тому. Класний бізнес. Захоплення територій – потім їх продаж. Майже як зараз.

ЧАСТИНА 3. Релігія

Справжні слов'яни споконвіку язичники. Це факт.

Православну релігію Княгиня Ольга привезла з Візантії як монотеїчну для сильнішого управління країною (відхиливши пропозицію одружитися з Імператором, але залишивши добрі стосунки з Візантією, зміцнюючи відносини). Тому ця релігія запозичена нами.
Наша споконвічна релігія - язичництво. Саме тому старці та бояри Київської Русі противилися імплементації цієї релігії в державу як чужорідної. Її син Святослав відмовив у впровадженні цієї релігії. І лише онук Ольги Володимир хрестив Русь, поширивши вплив нової релігії повсюдно.

Як ви пам'ятаєте, християнство розкололося на 2 гілки - розкол церкви стався 1054 року. Церква розділилася на Римо-Католицьку на Заході (центр у Рим) та Православну на Сході (центр у Константинополі). Причинами стали розбіжності щодо догматичних, канонічних та дисциплінарних питань ієрархії підпорядкування.

Розпад Київської Русі - процес політичного дроблення Київської Русі на окремі князівства після монгольської навали (1237-1241), і Київ продовжував вважатися головним містом.

Епоху XII-XVI століть прийнято називати феодальною роздробленістю. Рубежом розпаду вважається 1132 рік смерті останнього могутнього київського князя Мстислава Великого. Наступним етапом розпаду стала ліквідація інституту «причастя в Російській землі» внаслідок монгольської навали: припинення боротьби за Київ та київські волості, колективного володіння та захисту Київської землі князями різних гілок Рюриковичів. Його остаточне завершення припадає на другу половину XIII століття, коли серйозно змінилася колишня структура майже всіх давньоруських земель, на їхню західну частину почала поширюватися влада Литви та Польщі, і вони тим самим втратили свою династичну єдність.

Підсумком розпаду стало виникнення на місці Київської Русі нових політичних утворень, віддаленим наслідком формування сучасних народів: українців, білорусів, росіян.

При цьому релігія теж розкололася.

Галицко-Волинське князівство (1199-1392) - південно-західне князівство династії Рюриковичів, створене в 1199 Романом Мстиславичем в результаті об'єднання Волинського і Галицького князівств. Після того, як у 1253 році Данило Галицький прийняв у Дорогочині титул «короля Русі» від папи римського Інокентія IV, він та його онук Юрій Львович використали королівський титул. І тому на цих теренах залишився протекторат католицизму.

Галицько-Волинське князівство було одним із найбільших князівств періоду розпаду Київської Русі. До його складу входили галицькі, перемишльські, звенигородські, теребовлянські, волинські, луцькі, білзькі, поліські та холмські землі, а також території сучасних Підляшшя, Поділля, частково Польщі, Закарпаття та Молдови.

Князівство проводило активну зовнішню політику у Східній та Центральній Європі. Його головними сусідами та конкурентами були Польське королівство, Угорське королівство та половці, а з середини XIII століття – Золота Орда та Велике князівство Литовське. Для захисту від них Галицько-Волинське князівство неодноразово підписувало угоди з католицьким Римом, Священною Римською імперією та Тевтонським орденом. При цьому політичні, економічні та культурні зв'язки з іншими російськими землями слабшали.

ЧАСТИНА 4. ЕКОНОМІКА


Навіть у період 8-річної війни середньорядовий українець живе краще в рази середньорядового росіянина з Тули, Самари, Уралу і т.д.

Чому? Тому що Україна високоінтелектуальна і працьовита держава, що розвивала всі ці роки свободи, права людей і свободу підприємництва, чим створила потужний середній клас, чого немає в РФ. І це злить самотнього правителя. Хоч особисто він уже виснажив усі надра нещасної Росії, а корупція стала такою, що чиновником стало бути престижно, все одно Україна блищить на їхньому фоні як оксамит. Усім! Блищить яскравою позицією вільної країни! Блищить рівнем розвитку та рівнем життя! Блищить розвиненістю населення, яке миролюбно і не хоче воювати з сусідом!

ЧАСТИНА 5. ВПЛИВ ЛІДЕРА в ІСТОРІЇ

І Черчіль, і Рузвельд, і Гітлер, і Сталін, і Ленін, і Ганді, і Тетчер впливали на народ силою своєї особистості. Позитивна вона чи негативна важливо, бо це прямий вплив на культуру та стиль виживання народу. І тому важливо, що б в твоїй країні був позитивний лідер з позитивним впливом на людей, культуру та майбутнє.

Але Росії не поталанило в цьому - Ленін, Сталін, і зараз Путін - кожна з особистостей руйнівна по-своєму. Ленін - експропріатор чужого майна, Сталін - загарбник Европи та вбивця власного народу, Путін - продовжив традиція радянського держкапіталізму - крадіжки історії та земель.

Наприклад, наші знамениті ТРИ БОГАТИРІ як рольові моделі. Герої картини Віктора Васнєцова "Три богатирі" – Ілля Муромець, Добриня Микитович та Альоша Попович – стали мало не іконою російської пропаганди, хоча насправді мають суто українське коріння. По суті, сталася крадіжка Росією чужих переказів. Російська імперія століттями привласнювала всі сфери життя українців, щоб довести, що їхня історія причетна до нашої руської епохи. А вона не причетна!

Саме з таких міркувань росіяни "позичили" українську усну народну творчість. Нагадаємо, що героїчний епос та билини з'явилися саме в епоху Київської Русі. Наприклад, билини Володимирського циклу (адже центральною фігурою там є князь Володимир) формувалися в IX - XII століттях, коли Московії ще не було й близько. Навіть росіяни визнають, що богатирі таки київські та всі події відбуваються у Києві та навколишніх територіях за часів Володимира Великого.

У тих оповіданнях, окрім Києва, згадують і Чернігів, а також назви річок. Добриня, наприклад, б'ється із змієм над Пучай-рікою. Історики та філологи припускають, що йдеться про Почайну у Києві.

Герої билин Ілля Муромець, Добриня Микитович та Альоша Попович мали своїх історичних прототипів. Так, вчені заявили, що Ілля Муромець є вихідцем із Чернігівщини. Російські ж пропагандисти кажуть, що цей історичний персонаж нібито народився у селі Карачарове біля Мурома та звідти його прізвисько Муромець.

Вони створюють свої "казки" на основі нашої реальної історії, до якої вони не мають жодного відношення, лише побічно як далеко-рідність.

А злиться Путін і свідомо спотворює історію тому, що РФ не має своєї потужної історії, крім зради та служби монголам та постійних загарбницьких війн з Японією, Манчжурією, Кримом, Туреччиною, Польщею, Литвою, Фінляндією та, звичайно, Україною.

ДНК росіян тому "КРАДІЖКИ ЧУЖОЇ ІСТОРІЇ та ЗЕМЕЛЬ".

І тому самотній правитель Путін замість відкритого існування - створення сім'ї та виховання онуків - готовий жити в бункері та вбивати братів заради того, щоб довести «я крутий!». 

Мислення дворового бандита, здатного вирішувати питання лише кулаками, а тепер бомбами. І ці якості він переносить на свій народ - "ми круті", "ми наднація", "ми ядерні"... Тільки ядерним і може шантажувати, бо реальної історії та реальних досягнень у РФ немає.

Ні щоб рятувати своїх людей від ковід і витрачати гроші на це, він витрачає гроші на бомби, щоб вбиваючи одних людей довести, що «ми будемо на кшталт рятувати інших людей - сфабрикований ЛНР/ДНР». Театр іграшок.

Зробити насильницький Радянський Союз та померти? Приєднати частину Молдови, частину Грузії, тепер уже незабаром і частину Казахстану тощо.

Оце Ваша мета, самотній Ви наш?!

Ось на це ви кладете своє життя, щоб відвернути очі людей від своєї крадіжки нафти та газу у РФ?

Такі ж країни-власники нафти і газу - Сауди, Емірати, Катар - розпоряджаются надрами по-іншому, даючи всім громадянам країни частину доходів від нафти щорічно, даруючи кожному 18-річному громадянину - будинок!

Чи може краще так витрачати гроші від нафти?

Чи краще все-таки бомби? І довести всім, що «я крутий».

У чому ж крутість? - запитала б Мати Тереза, або Махатма Харді, або Нельсон Мандела.

У чому ж крутість? - Запитує зараз Річард Бренсон і всі передові підприємці світу, що заробляють своїми руками і мізками, а не крають надра країни.

Так, ультиматум путіна не пройшов, звір уже загнаний у куток.

І ще є у звіра шанс подумати та зберегти своє обличчя хоч на старості років.

Адже життя одне і ми не вічні.

Може, варто на щось добре присвятити життя і своє правління?

Запитайте себе, скільки людей плюватиме на могилу, якщо Ви нічого не виправите і ставте собі питання: «Що зробити, щоб змінити хід історії в добре русло, щоб усі носили на могилу квіти?». А могила буде однозначно рано чи пізно. І про це краще подумати зараз.

Так, сидимо ми з вами, друзі, і дивуємося: Як розумні люди можуть воювати у 21 столітті?!

Значить, не розумні.
То що вони роблять в уряді?
Сподіватися на таку політику не можемо.

Завжди надія тільки на Всевишнього Бога

Дякуємо всім друзям та країнам, які пишуть нам сотні листів з підтримкою та пропозицією допомогти!

Ми на СВОЄЙ ЗЕМЛІ!

Це наша країна!

Улюблена! Горда! Гарна! Добра! Єдина! Розумна! Гостинна для добрих людей!

Автор: Ольга Азарова

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год