Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Одеситка, яка звинувачує колишнього чоловіка в насильстві, переховується від поліції - ЗМІ



З незрозумілих причин, жінка ховається від представників поліції та журналістів, які намагаються розібратися в цій історії, пише Інформаційне агентство 100%, з посланням на сайт Politeka.

Справа в тому, що колись щасливе подружжя Ксенії та Павла Мараховського розпалося, після чого жінка та її матір почали інформаційні атаки на батька дитини: спочатку вони писали різні заяви до поліції, а тепер взагалі ховають малолітню дитину переховують від батька вже майже 2 роки.


17 березня представники ЗМІ намагалися розшукати Ксенію Мараховську в Одесі. Утім, всі спроби виявилися марними – за жодною із відомих адрес їх не знайшли. Телефони вимкнені, а сусіди розводять руками – мовляв ні жінку, ані її матір давно не бачили.

Представники одного з ОСББ повідомили, що, мовляв, недавно чули про обшуки, які мала проводити поліція. Тому Ксенія разом зі своєю матір’ю Елеонорою та хлопчиком переїхали до готелю. До якого – встановити не вдалося.

Днями Павло дізнався, що на нього написали чергову заяву – про моральне та фінансове насильство. Однак, правоохоронці до ЄРДР записувати її відмовилися, оскільки жодних доказів жінка надати не змогла.

Ще один цікавий факт – журналістам вдалося поспілкуватися з адвокатом Мараховської. Вона повідомила, мовляв про заяву нічого не чула. Таким чином, Ксенія самостійно її надрукувала та підписалася за адвоката.

Ситуація неоднозначна, адже чомусь Ксенія іде на контакт тільки з конкретними ЗМІ, які подають ситуацію з точки зору ображеної матері. Вона ж уже близько двох років переховує сина Ернеста від батька, ігноруючи рішення суду та опікунської ради.

Зауважимо, що попередні дії Ксенії та її матері були визнані неправомірними, а за фактом невиконання рішення суду проти жінки порушили кримінальне провадження. 

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год