Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Як зміниться освіта. Експерти DEC education назвали основні тренди (сюжет)



В Києві та в Одесі пройшов форум «Освіта за кордоном та професії майбутнього». В ньому взяли участь представники 50 університетів і шкіл світу з США, Великобританії, Канади, Нідерландів, інших країн. У фокусі уваги - основні тренди, які змінять навчання, та спеціальності, які будуть затребувані найближчим часом.

«Крім спілкування з представниками навчальних закладів, на форумі проходять семінари, присвячені міжнародній освіті та трендам на світовому ринку праці», розповідає Вікторія Носенко, керівник освітньої компанії DEC education.

Серед тем, представлених на семінарі — інновації в освіті від міжнародної мережі MiniBoss Business School International.

«Ми робимо акцент на практику, в нашій програмі навчання — 8 курсів теорії та 12 типів практики», - розповідає засновниця бізнес-школи для дітей Ольга Азарова.

«Сьогодні у світі не достатньо накопичувати лише теоретичні знання з різних дисциплін, важливо їх вміти застосовувати на практиці. Важливо розвивати як IQ, так і всі 8 інтелектів», - підкреслює Ольга Азарова.

Окрім того, що освіта має нести практичну цінність, вона ще має відповідати потребам підростаючого покоління. На цьому наполягає Горан Йорданов, представник об'єднання шкіл Swiss Education Group. Він наводить данні дослідження, згідно якого нове покоління мислить інакше та по іншому сприймає інформацію.

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год