Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Бізнес ФЕСТ MiniBoss у Закарпатті 2018

7-14 січня 2018


Карпати взимку - це чисте повітря, снігові казкові ліси, лижі і санки, термальні води!

КОНЦЕПЦІЯ БІЗНЕС-ФЕСТУ:
  • діти MINIBOSS + їх друзі + їхні батьки
  • відпочинок + розваги + комфорт (готель СПА 4 зірки!)
  • інтелектуальні ігри + фест
  • коуч-заняття для батьків (по додатковій вартості)
  • бізнес-екскурсії на місцеві підприємства
  • оздоровлення на свіжому повітрі в лісі і у термального джерела
 
7 cічня 2018 
ЗИМОВА ПРИГОДА починається з відправки у Закарпаття (ЗД, автобуси або авіа - у кожного міста свій план приїзду). ІНТЕЛЕКТ-ЗАВДАННЯ № 1.

8 cічня 2018
Прибуття в Мукачево. ІНТЕЛЕКТ-ЗАВДАННЯ № 2.
Екскурсія по центру Мукачево, місту з тисячолітньою історією. Ми неодмінно відвідаємо замок Паланок, який є найкрасивішим і великим в Закарпатті. З ним пов'язана величезна кількість переказів, легенд і казок. Розміщення в готелі. Вільний час.

9 cічня 2018 
Сніданок. ІНТЕЛЕКТ-ЗАВДАННЯ № 3. ЕКСКУРСІЯ + ПОХІД.
Відправлення на екскурсію до одного з найкрасивіших водоспадів. Це водоспад Шипот, струменя якого зриваються з висоти 14 метрів, утворюючи кілька каскадів, а навколо розсіюються дрібні бризки, як хмара кришталиків. Навколо ліс, прохолода і тиша - це казка! Водопад Шипот розташований на північних схилах гірського масиву Боржавських полонин. Нас чекає полонина Боржава - цілюще гірське повітря, дзвінка тиша і навколишня краса зроблять перебування тут незабутньою пригодою, яке неодмінно захочеться повторити!

Водоспад Шипот
10 января 2018
Сніданок. ІНТЕЛЕКТ-ЗАВДАННЯ № 4. БІЗНЕС-ЕКСКУРСІЯ "ВИРОБНИЦТВО ЕКО-СИРІВ": відвідування Селиської сироварні в Нижньому Селищі. Тут під керівництвом власника сироварні Петра Пригари за підтримки Асоціації Європейських кооперативів з 2002 року налагоджено виробництво сиру за швейцарською технологією без додавання консервантів і ароматизаторів.

Для виробництва використовується коров'яче молоко від місцевих фермерів, а перейнятий у швейцарських сироварів досвід дозволяє майстерно пресувати і формувати неповторний смак трьох фірмових сирів - напівтвердих «Селиська» і «Нарциса Карпат», а також м'якого «Хуста».

Процес дозрівання продукції в обладнаних підвалах з постійними вологістю і температурою займає кілька місяців, і допитливим туристам обов'язково продемонструють це царство сиру під час екскурсії по сироварні. А на дегустації ви відчуєте себе в швейцарських Альпах.

Повернення в готель.

Селиська сироварня
День 5
Сніданок. ІНТЕЛЕКТ-ЗАВДАННЯ № 5.
Відправлення на автобусну екскурсію по замкам Закарпаття.
Відвідування мисливського замку династії Шенбурнов, таємниці і перекази знатних аристократів.

Палац Шенборнів є одним з найкрасивіших будівель серед усіх збережених східно-європейських замків і палаців. Побудований в 1890 році за унікальним архітектурним задумом кращих європейських майстрів, він зберігся без суттєвих змін. У дендропарку і понині ростуть найцінніші породи дерев. Планування парку виконана дуже вдало, розташування дерев гармонійне, кожна група дерев на тлі сусідніх ще сильніше демонструє свою красу і чіткіше підкреслює принади сусідньої групи.

Тут же на території - мінеральне джерело МОЛОДОСТІ, кажуть «Кожне умивання молодить на 10 років!", Тому не захоплюйтеся, а то доведеться повернутися до пелюшкам!)) А потім відвідаємо Чинадієво. У замку Сент Міклош нас чекає розповідь про захоплюючої історії кохання, змінила хід історії цілого краю.

Палац Шенборнів
День 6
Сніданок. ПОХІД В ЛІС або ГОРИ.
Батьки можуть залишитися в розкішних термальних СПА (індивідуально за додаткову плату).
Увечері: ІНТЕЛЕКТ-БАТТЛ і розіграш призів !!!

День 7
Сніданок. Автобусний переїзд в Ужгород. Відправлення додому.
СТАРИЙ НОВИЙ РІК В ПОЇЗДІ! Вікторини та розіграші!

День 8
Прибуття додому на залізничний/авто вокзал.


ЦІНА РАННЬОГО БРОНЮВАННЯ (до 1.12 - 330 євро, пізніше - 360 євро (включаючи проживання (у вартості відвідування термального басейну 1год кожен день), харчування (сніданки), екскурсії, навчання, інтелект-гри, походи, автобусно-екскурсійне обслуговування, страховка).

Додатково: - ЗД проїзд (за запитом),
- супровід груп досвідченими викладачами (50 євро/чол),
- вхідні квитки в екскурсійні об'єкти.

РОЗМІЩЕННЯ: Готель-ранчо «Золота гора» (4 зірки). Готель розташований в 15 хвилинах їзди від залізничного вокзалу Ужгорода. На території готелю-ранчо «Золота гора» є власна конюшня і школа верхової їзди !!!

За додаткову плату гості можуть відвідувати спа-центр з сауною і термальними басейнами. Крім того, в ньому проводяться сеанси масажу. У цьому готелі також можна пограти в більярд і настільний теніс.

Схили Карпатських гір, які ідеально підходять для заняття лижним спортом і піших походів, перебувають в 1 годині їзди. До кордону зі Словаччиною - 12 км.

ПРОВОДІТЬ ЧАС З РОДИНОЮ MINIBOSS!

ЗАМОВЛЕННЯ ПУТІВОК ЗА ТЕЛ:
+ 38093-303-00-99 (Міжнародний call-center)

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год