Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Новости HOT NEWS от группы телекомпаний Медиахолдинга "100%" (10 апреля 2014 г.)


Одеса відсвяткувала 70-ту річницю визволення від фашистських загарбників. Одесити поклали квіти до пам'ятника Невідомому матросу. Біля оперного театру відбулась історична реконструкція звільнення Одеси. А на Стіні героїв з'явились нові імена. У святкуванні взяли участь ветерани-фронтовики, солдати і офіцери української армії, одесити, представники керівництва міста і області.

Спікер Ради Олександр Турчинов заявив, що готовий підписати указ щодо непорушення кримінальних справ стосовно людей, які захоплювали приміщення у східних областях, якщо ці особи складуть зброю. Проросійські активісти захопили адмінбудівлю 6-ого квітня. Наступного дня вони оголосили про створення «Донецької республіки» та плани провести референдум про приєднання до Росії. Наступного дня голова МВС Арсен Аваков пообіцяв, що ситуація у Донецькій, Харківській та Луганській областях вирішиться протягом 48-ми годин -- шляхом переговорів із сепаратистами або силовим методом.

Дипломатичні представники ЄС, України, США та Росії наступного тижня зустрінуться у Європі для переговорів щодо української кризи.

ПАРЄ засудила дії Росії щодо України та підтримала цілісність і унітарність української держави. Таку резолюцію ухвалили на сесії Парламентської асамблеї ради Європи у Страсбурзі. Ще одним голосуванням ПАРЄ підтримала поправку до цього документа - про негайне виведення російських військ з Криму - у зв'язку з денонсацією угод щодо Чорноморського флоту. Також у ПАРЄ назвали кримський референдум таким, що суперечить як Конституції Криму, так і України.



ВР у першому читанні підтримала законопроект щодо виборів мерів у два тури. За це рішення проголосували 245 народних депутатів із 299, зареєстрованих у сесійній залі.«Проектом передбачається перехід до мажоритарної системи абсолютної більшості для виборів міських голів у містах з населенням понад 500 тисяч жителів. Прийняття цього закону дозволить членам територіальних громад відповідних міст вибирати мером того кандидата, який користується реальною підтримкою переважної більшості виборців», - говоритися в пояснювальній записці до проекту Закону.

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год