Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Журналісти Стопкора показали як в Одесі заробляють на аліментах (відео)


скрін відео
Подружжя Мараховських уже два роки поспіль воює за єдиного сина у суді та у медіа. Хто ж у цій історії агресор, а хто – жертва? Розслідування інформаційного порталу Стопкор.

Ксенія та Павло – колись успішна і щаслива закохана пара. За чотири роки після одруження на світ з’явився їхній первісток Ернест. Родина тоді жила у швейцарській Женеві. Щоб допомогти молодятам із немовлям, туди приїхала теща Елеонора.

Похрестити ж малюка вирішили на Батьківщині, в Одесі, коли Ернесту було чотири місяці. Тоді Павло ще не знав, що бачить сина востаннє.

Рентгенівські знімки, що потрапили на відео, – один із головних доказів тещі та дружини, що Павло – майже монстр. За словами жінок, чоловік накинувся на Елеонору з кулаками.

Бійка в одеській квартирі Мараховських сталася два роки тому. На доказ своїх слів Елеонора показувала журналістам ці знімки. А теща вимагала відкриття кримінального провадження.

Та у поліції запідозрили, що рентген зі зламаними ребрами зроблений задовго до конфлікту.

«Вони спробували використовувати знімок кількарічної давнини, щоб довести, ніби це я їй ребра зламав. Це була «фільчина грамота» від початку, але вони думали, що спрацює. Ми довго шукали, багато часу витратили, щоб з’ясувати, коли це сталося, до якої лікарні вони звернулися. Після цього вони зрозуміли, що небезпечно використовувати цей знімок, і більше його взагалі нікому не показували», – розповідає Павло.

Тож правоохоронці, своєю чергою, порушили справу проти Елеонори – за спробу сфабрикувати докази.

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год