Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

В Одесі пройшли відразу два Міжнародних турніри з пляжної боротьби



В Одесі у Центрі пляжних видів спорту відбулися Турнір Світової Серії з пляжної боротьби серед дорослих, а також Чемпіонат Світу з пляжної боротьби серед кадетів та юніорів.

«Громадська організація «Мангуст» та Всеукраїнська Федерація пляжного боротьби спільними зусиллями розвиває цей прекрасний вид спорту. Подібні свята стали вже доброю традицією. Ми третій рік поспіль проводимо даний турнір, але вперше на такому високому рівні. Ми сподіваємося, що нам вдасться продовжувати розвиватися і нарощувати обороти. Адже завдяки спортивним подіям такого масштабу ми заявляємо про Україну на міжнародному рівні»- зазначив Магомед Магдієв.

У перший день Світовій серії по пляжної боротьби чемпіоном і справжньою зіркою турніру став вихованець спортивного клубу «Мангуст» Семен Радулов. Він також отримав нагороду за кращий кидок!

«У змаганнях з пляжної боротьби я беру участь з 2017 року, - каже Семен Радулов - Виступаю на кожних змаганнях. Цей вид спорту розвивається і мені подобається розвиватися в ньому. За ці три роки ми побачили, що географія країн розширилася, і кількість спортсменів збільшилася. Це сильні суперники, які досягли чималих результатів у вільній боротьбі, а зараз переключилися на пляжну боротьбу. Для мене не було складно перебудуватися з вільної боротьби на пляжну. Мені це вдалося. Хочу і далі рухатися в цьому напрямку. Зараз у мене мета - участь ще в фінальному етапі Світової Серії, а потім - участь у Всесвітніх іграх, які проводять 1 раз в 4 роки. Я хочу його виграти».

Всього у цих змаганнях Україна завоювала 6 золотих медалей, 7 - срібних та 5 спортсменів стали бронзовими призерами.

В рамках Чемпіонату Світу з пляжної боротьби в загальнокомандному заліку в кадетах Україна посіла перше місце. Другою стала Туреччина, а Сполучені Штати Америки отримали «бронзу». Що стосується юніорів, то і тут господарі піску завоювали «золото». Віце-чемпіоном світової першості стала команда з Туреччини, а ось «бронзовими» призерами - гості з Норвегії.

Перший етап світової серії з боротьби на піску відбувся в Португалії, другий - в Бразилії і третій етап приймали в Україні. Фінальні змагання відбудуться 6-7 вересня у Хорватії.

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год