Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Олега Катеринюка назвали 2019 Викладачем року


Олега Катеринюка назвали 2019 Викладачем року

Бачення Європейської Асоціації Розвитку Бізнесу (ЄАРБ) полягає в тому, щоб "бути на передньому краї інноваційних методів і процесів освіти для того, щоб забезпечити професійний розвиток педагогів та підвищення освітніх цілей студентів, переслідуючи свою кар'єру".





Олег Катеринюк - вчитель та директор Чернівецької філії Міжнародної Бізнес Школи MINIBOSS BUSINESS SCHOOL, яка відповідає за виховання нової генерації підприємців-новаторів.

MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (Велика Британія) - це бренд № 1 у бізнес-освіті для дітей та підлітків, це глобальна мережа бізнес-шкіл, яка виховує у дітей навички підприємця-новатора. Для цього в освітній системі MINIBOSS BUSINESS SCHOOL створено сотні інноваційних методів та програм розвитку видатних якостей людини, які зареєстровані в ООН WIPO (Женева, Швейцарія). 

Вірний інноваційним принципам освіти MINIBOSS BUSINESS SCHOOL International, Олег Катеринюк, чітко відтворює міжнародні академічні стандарти 
MINIBOSS BUSINESS SCHOOL у рідній бізнес-школі в Чернівцях (Україна), що сприяє розвитну інноваційного, системного, критичного мислення студентів. У знак визнання його видатних зусиль, Олег Катеринюк був названий Учителем року MINIBOSS Global 2019!

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год