Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Творці фільму "Король лев" пожертвували $1,5 мільйона для відновлення популяції левів



До виходу фільму "Король лев", прем'єра якого відбудеться 19 липня, компанія Walt Disney пожертвувала 1,5 мільйона доларів у фонд Lion Recovery, що займається відновленням популяції левів.

Як повідомляє прес-служба Disney, додатково компанія планує виділити гранти фонду та його партнерам, а також закликає шанувальників фільму подвоїти пожертвування до 3 мільйонів доларів.

Свій внесок фанати фільму і просто люди, які піклуються про дику природу, можуть зробити, купивши спеціальну продукцію, виготовлену в рамках кампанії "Король лев захищає прайд".

"Відтоді як диснеївський мультфільм "Король лев" був показаний в кінотеатрах 25 років тому, половина африканських левів зникла. Леви стикаються зі зростаючими загрозами, такими як браконьєрство, втрата здобичі і знищення місць проживання. Проте дослідження показують, що популяція левів може відновитися", - йдеться у повідомленні.

Фонд Lion Recovery - одна з програм організації Wildlife Conservation Network, яка займається охороною дикої природи. Фонд створений для допомоги організаціям, які працюють по всій Африці, щоб подвоїти кількість левів у дикій природі до 2050 року.

цей матеріал доступний російською

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год