Правдивая история Украины, помощь беженцам и многое другое в новом проекте Медиахолдинга 100%

Анатолій Гриценко в Одесі: люди втомились від провальних реформ влади

Результатів реформ немає — є тільки політичні гасла та відсутність системних, довгострокових змін. Про це заявив лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко під час робочого візиту до Одеси.

Провальнимим вважає політик, зокрема, земельну, медичну та пенсійну реформи, які впроваджує Уряд України.

«Нинішня ситуація ганебна абсолютно. Розмір пенсії повинен залежати від трьох показників. Перший – це тривалість робочого стажу: хто довше працював, у того більша пенсія. Другий - від розміру зарплати: хто отримував більшу зарплату, робив більше внесків в пенсійний фонд, у того більше пенсія. Третій - надбавка плюс 10% за особливі умови праці для тих людей, які втрачають своє здоров’я більше, ніж інші», - зазначив Гриценко.

Щодо корупції в Україні — то ситуація, на думку політика, не покращилась останнім часом.

«Ви знаєте, такого не було навіть за часів Януковича та Кучми, коли вже на кожній Міжнародній зустрічі Україну згадують, як одну з найбільш корумпованих держав. І це після Майдану!», - говорить політик.

Він підкреслює, що така ситуація в країні підриває довіру громадян до своєї держави. Підриває довіру пересічних українців, довіру тих, хто наразі воює на Донбасі.

Питання обороноздатності країни на сьогодні — також ключове, як і боротьба з корупцією. Але у цій царині — також без суттєвих змін.

«Закон вимагає, щоб була розроблена, затверджена і діяла Державна програма розвитку армії на п’ять років. Її немає й дотепер. А ця державна програма мала пройти обговорення в уряді, бо розвиток армії – це завдання не лише Міноборони, а й Міносвіти, Мінекономіки, Мін’юсту – усіх. Далі – РНБО, потім – наказ президента. У цьому документі має бути чітко записано, хто, що й коли повинен зробити протягом року, хто надає гроші, хто контролює. Такого документа немає», - відмічає Анатолій Гриценко.

22 червня Анатолій Гриценко перебував в Одесі. Під час візиту він зустрівся з депутатами місцевих рад від партії «Громадянська позиція» та громадським активом Одеської області, а також взяв участь в ефірах місцевого телебачення.


ТЕЛЕВИДЕНИЕ ON-LINE: http://www.televidenie.tv/

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"

Global Women Business Forum "EuroWoman 2022"
Turkey 2022 Istandul | 30th of June - 4th on July

Популярные публикации за 7 дней

Популярные публикации за последний год